Suceava învinge Bacăul în ultimele secunde și urcă pe locul 10

CSU Suceava a obținut sâmbătă seara cea de-a treia victorie consecutivă și a depășit-o în clasament pe adversara din ultimul meci, CSM Bacău. Partida a fost echilibrată, cu oaspeții aflându-se mereu în urmărirea sucevenilor, care au intrat la pauză cu avans minim, iar în minutul 46 s-au desprins la 19-16. Băcăuanii au egalat la 20 în minutul 52, prin Serhel, apoi gazdele au înscris de două ori la rând, intrând în ultimul minut cu avantaj de un gol, 23-22. Gabriel Cotinghiu a egalat la 23 cu 15 secunde înainte de final, dar veteranul Adomnicăi a adus victoria gazdelor cu 3 secunde înainte de ultimul fluier, cu o aruncare de la 9 metri.

CSU Suceava – CSM Bacău 24-23 (12-11) 

Suceava: Erhan, Andrei, Duman – Tîrzioru 7, Ciubotariu 7, Adomnicăi 4, Sandu 2, Petrea 1, Șoldănescu 1, Costea 1, Ionescu 1, Baican, Siamatas, Oancea, Lăzurcă, Lupu. Antrenor: Adrian Chiruț.

Bacău: Freiwald, Tamaș – Serhel 5, G. Cotinghiu 4, Gal 3, Anton 3, M. Cotinghiu 3, Maksimov 2, Sadovyi 1, Juverdianu 1, Bologa 1, Tărîță, Păunică, Păunescu, Drăgan, Dascălu. Antrenor: Eden Hairi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *