Steaua a pierdut la Presov în SEHA League

Vicecampioana României a disputat luni seara, la Presov, cel de-al zecelea meci din Liga SEHA, pierzând în fața campioanei Slovaciei, scor 19-26. Ca de obicei, Steaua a deplasat un lot redus, doar 12 jucători, din cauza problemelor medicale, ținând pasul cu adversarii mai bine de o repriză.

Am făcut un joc bun, ținând cont de faptul că nu am avut la dispoziție tot lotul. De asemenea, resimțim o stare de oboseală, din cauza programului încărcat, însă am arătat că ne putem lupta cu o echipă precum Tatran și chiar pentru calificarea în Final 4. Cred că mai avem șanse pentru asta și vom lupta pentru a ajunge acolo. Mohsen Babasafari (portar Steaua)

După zece etape, Steaua ocupă locul 5 în Liga SEHA, cu 15 puncte, la 6 puncte de primele patru clasate (se acordă 3 puncte la victorie). În etapa următoare, steliștii vor juca pe teren propriu cu PPD Zagreb, pe 11 decembrie.

În partida de la Presov, Steaua a evoluat în alcătuirea: Babasafari, Merlă – Grbovic 4, Vujic 3, Florea 2, Bizău 2, Roșu 2, Constantina 2, Becheru 2, Răpciugă 1, Kedzo 1, Vegar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *