CSM București câștigă clar pe terenul Craiovei

Derby-ul ”european” dintre deținătoarea Cupei EHF și campioana României a fost câștigat fără mari probleme de CSM București. Ambele echipe au avut absențe notabile la această partidă, dar banca mai lungă și mai valoroasă a echipei pregătite de Dragan Djukic a făcut diferența.

După o primă repriză controlată de echipa campioană, aceasta a intrat la pauză cu un avans de 5 goluri. Craiova a ratat nu mai puțin de 3 aruncări de la 7 metri în primele 5 minute ale reprizei secunde, iar CSM-ul s-a desprins la 7 goluri în minutul 42, 20-13. Comițând prea multe erori în faza de atac, echipa olteană n-a reușit să se apropie la mai puțin de 5 goluri de adversară, care a obținut o victorie meritată, ce o menține în plasa liderei Ligii Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea.

SCM Craiova – CSM București 22-28 (10-15)

Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Fachinello 6, Tănasie 3, Trifunovic 3, Seric 3, Tătar 2, Vizitiu 2, V. Ion 2, Nikolic 1, Șelaru, Gjorgjijevska. Antrenor: Bogdan Burcea.

CSMB: Grubisic, Ungureanu, M. Ion – Lekic 5, Lazovic 5, Radicevic 4, Curea 3, Mehmedovic 3, Omoregie 3, Cvijic 1, Udriștoiu 1, Bazaliu 1, Hagman 1, Manea 1, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Foto: Facebook CSM București oficial – Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.