Măgura Cisnădie obține prima victorie a anului, cu Țiplea în rol de golgeteră

După ce a stat, din cauza retragerii celor de la CSM Roman, în prima etapă din acest an și apoi și-a amânat partida cu Corona Brașov, Măgura Cisnădie a jucat miercuri seara, în Liga Florilor, pe teren propriu, cu U Cluj. După două înfrângeri usturătoare în Cupa EHF, echipa ardeleană a obținut prima victorie a anului în fața uneia dintre codașele primei ligi feminine. Partida de la Cisnădie a fost echilibrată în primele 23 de minute, după care, de la 11-10, echipa gazdă a marcat de 6 ori la rând, intrând apoi la pauză cu 6 goluri avans. Acest avantaj s-a dovedit a fi suficient, fiindcă, în cea de-a doua repriză, clujencele n-au izbutit să vină la mai puțin de patru goluri de adversare. Măgura Cisnădie revine pe podium, în timp ce U Cluj va lupta în continuare pentru evitarea retrogradării, cu Dunărea Brăila și CSM Galați.

Măgura Cisnădie – U Cluj 32-24 (17-11)

Cisnădie: Voicu, Dias Moreschi – Țiplea 12, Moldovan 9, Apetrei 4, Boljevic 2, Araujo 2, Da Silva 2, Gatzel 1, Tomescu, Simion, Matei. Antrenor: Alexandru Weber.

Cluj: Muntean, Țăgean, Prodan – Ani-Senocico 8, Lazăr 5, Corkovic 4, Moroianu 2, Boian 1, Stoklosa 1, Vălean 1, Dindiligan 1, Popa 1, Petruș, Pica. Antrenor: Alin Bondar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *