Foto-video / CSM Focșani a învins Suceava în cel de-al doilea amical disputat la Bacău

La o săptămână distanță, prim-divizionarele CSM Focșani și CSU Suceava s-au reîntâlnit pentru un joc de verificare, în aceeași locație, sala ”Orizont” din Bacău. Față de primul meci, CSU Suceava i-a avut în plus pe Dragnea și Andrei, în timp ce Focșaniul nu a contat pe aportul lui Țuțu, dar l-a avut pe Tevzadze. Prima repriză a fost dominată de echipa lui Sandu Iacob, care a condus la un moment dat și la 5 goluri, antrenorul vrâncenilor încercând în mai multe rânduri atacul supranumeric, cu 7 jucători de câmp. Sucevenii au revenit în repriza secundă, când au reușit să și egaleze la 23, la jumătatea reprizei, dar CSM Focșani a fost mai precisă pe faza de atac în final și s-a impus la două goluri.

CSM Focșani – CSU Suceava 30-28 (18-14)

Focșani: Cloșcă, Marocico, Tevzadze – Pătru 7 goluri, Miroiu 5, Mocanu 4, Năstăsie 4, Hagiu 3, Popovici 2, Ragea 1, Hrimiuc 1, Grămătic 1, Eros 1, Sladic 1, Rață, S. Rotaru, Popa. Antrenor: Sandu Iacob.

Suceava: Erhan 1 gol, Duman, Andrei – Tîrzioru 6, Lupu 5, Ionescu 3, Dragnea 3, Adomnicăi 3, Ciubotariu 2, Costea 2, Lakovic, 1, Șoldănescu 1, Sandu 1, Golubovic, Oancea. Antrenor: Adrian Chiruț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *