CSM București a învins Zalăul în ziua în care i-a luat cea mai bună jucătoare, dar a primit o căruță de goluri

În prologul primei etape a returului Ligii Florilor, campioana CSM București a primit vizita echipei căreia i-a luat cea mai bună jucătoare chiar în ziua meciului. Echipa lui Dragan Djukic a transferat-o pe Claudia Constantinescu, handbalista cu un început de an fulminant, de la care se așteaptă să suplinească absențele de marcă din tabăra bucureșteană cauzate de accidentări. La ultima partidă dinaintea debutului în grupele principale ale Champions League, campioana a întâlnit o echipă cu un efectiv redus și fără principala gură de foc, a marcat peste 40 de goluri, însă a primit 36, ceea ce ridică mari semne de întrebare vizavi de problemele defensive ale CSM-ului. Gheorghe Tadici a fost foarte nemulțumit de arbitrajul cuplului Fînață – Hendrea, la time-out-ul cerut în prima repriză spunându-le elevilor sale că cei doi au primit misiunea de a le face moral bucureștencelor pe spinarea echipei din Zalău. Și ca tacâmul să fie complet, la ultimul time-out al meciului, tehnicianul echipei ardelene i-a dat indicații și mânuitorului de microfon de la TVR.

CSM București – HC Zalău 44-36 (22-16)

CSM: Grubisic, Ungureanu, Ion – Radicevic 11, Mehmedovic 7, Omoregie 6, Udriștoiu 6, Manea 3, Cvijic 3, Hagman 3, Lekic 2,  Bazaliu 1, Curea 1, Lazovic 1, Marin, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Zalău: Teodorescu 1 gol, Kelemen – Szollosi 9, Aned-Kader 8, Panici 7, Nica 4, Berbece 2, Severin 2, Mihalcea 1, Irimia 1, Popescu 1. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Foto: csm bucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *