CSM București obține prima victorie în grupele principale ale Champions League

Campioana României a reușit sâmbătă prima victorie în gupele principale ale Champions League, în partida de pe teren propriu cu campioana Sloveniei. Partida a fost echilibrată în primele 20 de minute, când cele două echipe au mers cap la cap, după care CSM-ul a avut un final bun de primă repriză, pe care a terminat-o cu un avans de 5 goluri. Cu Radicevic în mare formă, echipa lui Dragan Djukic s-a desprins la 22-13 în minutul 40, obținând, în final, o victorie lejeră și importantă, după eșecul usturător suferit săptămâna trecută la Gyor. În runda următoare, CSM București va juca în deplasare, în Germania, pe terenul lui Thuringer, duminică, 10 februarie, de la ora 15.

CSM București – Krim Ljubljana 32-26 (16-11)

CSMB: Ungureanu, Grubisic, Ion – Radicevic 10, Lekic 6, Omoregie 5, Cvijic 5, Lazovic 3, Mehmedovic 2, Curea 1, Constantinescu, Manea, Udriștoiu, Hagman, Jacobsen, Bazaliu. Antrenor: Dragan Djukic.

Krim: Marincek, Pandzic, Vojnovic – Tsakalou 7, Baric 5, Mavsar 4, Krsnik 3, Stanko 3, Zulic 2, Amon 1, Ristovska 1, Gnabouyou, Krajnc, Vucko, Zabjek. Antrenor: Uros Bregar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *