CSM București câștigă la Bacău fără să impresioneze

Lidera Ligii Zimbrilor a reușit să lege două victorii după înfrângerea suferită la Făgăraș, însă bucureștenii au făcut diferența abia în ultima parte a partidei. Chiar dacă n-au avut un prim sfert de oră foarte bun, fiind conduși la 3-4 goluri, băcăuanii, cu tânărul Andrei Drăgan foarte bun în postura de titular în premieră, și-au revenit în ultima parte a primei reprize. Gazdele au egalat la 14 și ar fi putut chiar prelua conducerea în minutul 29, însă belarusul Serhel, altfel foarte inspirat, a încercat o soluție fantezistă la o aruncare de la 7 metri în fața lui Krupa, aflat și el în formă. Bacăul a preluat conducerea (16-15) în minutul 34, după golul altui jucător care a avut o prestație de zile mari, pivotul Pavel Maksimov, și s-au menținut în avantaj preț de vreo 7 minute. Apoi, în atacul băcăuan a intervenit precipitarea, asta și pe fondul unor soluții nu tocmai inspirate pentru postul de inter dreapta, în timp ce bucureștenii au lansat ”bombardamentul” de la distanță, cu frații Esteki în prim plan. Probabil că aici s-a făcut diferența, la aruncările ”de afară”, nu neapărat la diferența de experiență, așa cum s-a spus la conferința de presă de după meci. În final, bucureștenii au câștigat pe merit, chiar dacă sunt în scădere de formă, motivată de numeroasele absențe de la antrenamente din luna ianuarie. De cealaltă parte, Bacăul a arătat mai bine decât în alte jocuri, iar Eden Hairi a văzut că poate merge pe mâna lui Drăgan, însă pentru poziția de inter dreapta, unde Anton (accidentat) va lipsi până la finalul sezonului, mai are de căutat soluția câștigătoare. Și o ultimă precizare, pentru colegii comentatori: numele lui Chike Onyejekwe se pronunță ONIEJEKUE, am aflat direct de la sursă, una care așteaptă mulți miei de la cei care l-au ”botezat” în toate modurile posibile.

CSM Bacău – CSM București 27-32 (14-15)

Bacău: Freiwald, Tamaș – Maksimov 7, Serhel 6, Drăgan 5, Sadovyi 2, Tărîță 2, Păunescu 2, Păunică 1, Bologa 1, G. Cotinghiu 1, Juverdianu, Gal. Antrenor: Eden Hairi.

CSMB: Krupa – S. Esteki 8, Georgievski 5, A. Rotaru 5, A. Esteki 4, Onyejekwe 4, Teixeira 3, Ramba 1, Militaru 1, Mănescu 1, Sampaio, Tioumentsev, Pozzer, Bera. Antrenor: Paulo Pereira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *