Bistrița câștigă la Cluj în primul meci al etapei a 16-a din Liga Florilor

Gloria Bistrița-Năsăud a reușit să câștige la limită în deplasarea de la Cluj-Napoca, urcând, cel puțin până duminică, pe poziția a cincea a clasamentului Ligii Florilor. Partida a fost foarte echilibrată, gazdele aflându-se mai mereu în urmărirea adversarelor. Bistrița a avut două goluri avans la pauză, clujencele au trecut în avantaj în minutul 45 (22-21), iar în minutul 56 scorul era egal 26. Oaspetele au marcat de două ori la rând, Clujul a mai înscris o dată și a ratat ultimul atac al partidei.

„În ultimele 10 minute am avut superioritate, în acea superioritate am avut trei situații clare și nu le-am fructificat. Acolo puteam merge chiar la două goluri. Dacă se întâmpla treaba asta, eu spun că balanța se înclina în favoarea noastră. Plus că am avut la ultimul atac o ratare. Chiar am să mă duc în vestiar și am să o felicit pe Andra Moroianu, am s-o încurajez, pentru că a făcut un joc foarte bun. Apărarea și-a revenit în momentul în care a intrat Miruna Pica. La 17 ani a adus un plus de agresivitate. Aici avem noi probleme foarte mari. În apărare suntem foarte pasive și credem că adversarul ne va face mingea cadou. Nu prea facem faulturi și ne este mai greu”, a declarat antrenorul gazdelor, Alin Bondar, citat de monitorulcj.ro.

U Cluj – Gloria Bistrița-Năsăud 27-28 (15-17)

Cluj: Munteanu, Țăgean, Prodan – Ani-Senocico 9, Petruș 6, Moroianu 6, Lazăr 3, Stoklosa 2, Vălean 1, Dindiligan, Pica, Boian, Corkovic. Antrenor: Alin Bondar.

Bistrița: Măzăreanu, Sîntămărean, Inculeț – Ardean Elisei 10, Tetean 6, Dincă 5, Pristăvița 4, Rodriguez 1, Rațiu 1, Zegrean 1, Szabo, Bărbos, Giurgiucă, Blos, Todor, Adin. Antrenor: Horațiu Pașca.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.