HC Zalău e prima echipă calificată în optimile Cupei României

Primul meci din cadrul șaisprezecimilor Cupei României la handbal feminin s-a disputat marți, la Bacău, la o oră (11) nu tocmai accesibilă iubitorilor de handbal. Venită direct de la Brăila, echipa ardeleană nu s-a omorât cu firea, poate și în semn de mulțumire pentru bunăvoința gazdelor de a accepta devansarea partidei la o asemenea oră. De altfel, Gheorghe Tadici nu a utilizat câteva din piesele grele ale echipei, precum Teodorescu, Szollosi, Irimia sau Panici. Asta nu diminuează meritele handbalistelor băcăuane, a căror evoluție s-a situat mult peste cele din campionat. Așa se explică faptul că Știința Bacău conducea cu 9-8 în minutul 20, dar și diferența finală. Cu alte cuvinte, toată lumea mulțumită.

Știința Bacău – HC Zalău 32-36 (12-18)

Bacău: Uricaru – Faig 7, Croitoriu 7, Manoilă 6, Iștoc 6, Grigoriu 2, Tală 2, Verșescu 1, Pădurariu 1. Antrenori: Ion Arsene, Georgiana Vîntu.

Zalău: Sabău, Kelemen – Mihalcea 6, Mihart 5, Nichitean 4, Corban 4, Abed-Kader 4, Popescu 4, Berbece 3, Lazea 2, Prycop 2, Severin 1, Nica 1. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Foto sus: Facebook Sport24Bacău (Victor Eugen Mihai – VEM)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *