Situație financiară critică la CS Medgidia, staff-ul face chetă pentru a plăti arbitrajul

Amenințată la sfârșitul anului trecut cu desființarea, echipa CS Medgidia a continuat campionatul în Seria B a eșalonului secund masculin, însă problemele financiare ale formației sunt grave. Sportivii sunt neplătiți de două luni, perioadă în care nu au încasat nici salarii, nici prime de joc și nici contravaloarea transportului, cei care fac naveta de la Constanța. Mai mult, nu sunt bani nici pentru plata oficialilor la meciul de sâmbătă, de la ora 12, de pe teren propriu, cu CSM Ploiești.

”Noi, profesorii, împreună cu președintele secției, ne vom mobiliza și vom face o chetă pentru a strânge banii necesari plății arbitrajului. Îmi doresc din tot sufletul ca băieții noștri să înțeleagă situația, deși, sincer, nu știu cât timp voi mai putea să le mai explic și să-i amăgesc mereu că peste o zi, două sau săptămâna viitoare se rezolvă”, a declarat antrenorul Adrian Georgescu pentru Digi 24 Constanța.

La rândul său, handbalistul Cătălin Ion a spus: ”Este o situație destul de jenantă vizavi de ce s-a făcut aici, la Medgidia. Vreau să fac un apel către toți iubitorii handbalului să vină sâmbătă la sală fiindcă, împreună cu colegii mei, ne dorim să facem un spectacol, chiar și-așa, fără bani. Aș dori să vină și cei din Consiliul local, să simtă emoția din sală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.