CSM București pierde din nou cu Gyor, dar după o evoluție în creștere

CSM București a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, derby-ul grupei principale 2 din Champions League, însă a avut o evoluție net superioară celei din Ungaria. Jocul campioanei României s-a apropiat în foarte multe momente de cel al adversarei, însă greșelile neforțate din finalurile de repriză au făcut ca echipa maghiară să se impună în Sala Polivalentă. Apropo de jocul în creștere al CSM-ului, este absurd că au apărut deja tot felul de discuții vizavi de căutarea unui nou antrenor, în plin sezon. Dragan Djukic a venit la București când echipa se afla în plină criză, a adus la un numitor comun un vestiar plin de vedete, iar acum se confruntă cu lipsa celor mai bune aruncătoare de la 9 metri. Schimbatul antrenorilor ca pe șosete nu e nicidecum soluția pentru performanță, mai ales că tehnicianul sârb e un tip tobă de handbal și total dedicat.

Revenind la jocul cu Gyor, CSM-ul a evoluat foarte bine în primele 20 de minute, a condus cu 10-8, însă, pe fondul unor  greșeli neforțate repetate pe faza de atac, nu a mai înscris deloc până la pauză. În repriza secundă, campioana României a avut o revenire de senzație, de la 11-16 în minutul 34 la 17-17 în minutul 44, pentru ca, în minutul 46, Claudia Constantinescu să egaleze la 18 înscriind probabil golul meciului cu o aruncare la vinclu de la 9 metri. În ultimul sfert de oră, intervențiile lu Kari Grimsbo au făcut diferența, iar Gyor rămâne neînvinsă în acest sezon de Champions League. Pentru CSM București urmează deplasarea la Krim Ljubljana de sâmbătă viitoare, unde victoria este obligatorie.

CSM București – Györi Audi ETO KC 25-27 (10-14)

CSM: Grubisic, Ungureanu – Radicevic 6, Lekic 4, Constantinescu 4, Curea 3, Lazovic 3, Bazaliu 1, Manea 1, Omoregie 1, Cvijic 1, Hagman 1. Antrenor: Dragan Djukic.

Gyor: Grimsbo, Kiss – Groot 8, Oftedal 4, Kristiansen 4, Tomori 3, Knedlikova 3, Pintea 2, Hansen 2, Gorbicz 1. Antrenor: Gabor Danyi.

Foto: ehfcl.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *