O nouă surpriză neplăcută produsă de CSM București în Champions League

După înfrângerea de săptămâna trecută de la Ljubljana, campioana României a ”comis-o” din nou, de data aceasta pe teren propriu, în fața ultimei clasate din grupă, semn că fetelor lui Dragan Djukic nu le-a priit vizita de la Măruță, de la începutul săptămânii. Fără Neagu, Kurtovic, Lekic și Mehmedovic, CSM București a făcut o primă repriză bună, terminată cu un avantaj de 6 goluri. Repriza secundă a fost un dezastru, Thuringer a egalat la 18 în minutul 46, echipa germană conducând cu 22-20 cu 4 minute înainte de final. Campioana României n-a mai reușit decât să egaleze și, da, au fost unele decizii ciudate ale arbitrelor daneze, dar ar fi ridicol să invoci asta pentru rezultatul final, după ce ai marcat 9 goluri într-o repriză. Excelentă Grubisic, cu 48% procentaj al intervențiilor, și cam atât. După toate probabilitățile, echipa bucureșteană o va întâlni pe Metz în sferturile de finală, în prima jumătate a lunii aprilie, prima manșă urmând să aibă loc la București. Coincidență sau nu, acum 3 ani, când campioana României a câștigat trofeul, a terminat tot pe locul 4 grupa principală 2 și a eliminat-o pe prima clasată din cealaltă grupă, la vremea aceea Rostov.

CSM București – Thuringer HC 23-23 (14-8)

CSMB: Grubisic, Ungureanu – Radicevic 8, Omoregie 7, Lazovic 3, Curea 2, Bazaliu 1, Constantinescu 1, Manea 1, Cvijic, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Thuringer: Giegerich, Zimmerman – Stolle 6, Huber 4, Sazdovska 3, Luzumova 3, Bolk 3, Schmelzer 2, Muller 1, Jakubisova 1, Mazzucco, Grossmann. Antrenor: Herbert Muller.

Foto: A. Mühlbach/Archiv THC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.