Cupa României merge la Timișoara / Galerie foto de la finală

SCM Politehnica Timișoara este noua deținătoare a Cupei României, după un parcurs care a inclus victorii cu HC Sibiu, CSM Bacău, Minaur Baia Mare, CSM Focșani și Steaua București. În duelul echipelor cu mari probleme de efectiv, Timișoara a fost mai proaspătă, mai inspirată, având în Marius Sadoveac omul care a făcut diferența. Fără suporterii bucureșteni, Sala Polivalentă din Focșani a fost plină, iar atmosfera demnă de o finală. Bănățenii au condus din minutul 2 până la final, Steaua a dus o permanentă cursă de urmărire, însă participarea în ”n” competiții în acest sezon și-a spus cuvântul. Mai inspirată pe atacul pozițional, cu doi portari care au apărat ce era de apărat, dar și cu Marius Sadoveac omul decisiv, care a tras efectiv echipa după el, Timișoara a obținut o victorie absolut meritată.

Premiile individuale au fost adjudecate de Marius Sadoveac (cel mai bun jucător), Gabriel Florea (golgeterul turneului final), Mohsen Babasafari (cel mai bun portar) și Ionuț Georgescu (premiul fair-play). Ne-am fi dorit să vă oferim și declarații, dar a fost imposibil să le culegem în condițiile în care cei care trebuiau să se ocupe de organizarea conferințelor de presă au refuzat cu obstinație să-și facă treaba, având și o atitudine sfidătoare atunci când le-am atras atenția asupra acestui lucru. Deci cluburile sunt obligate să organizeze conferințe de presă (lucru normal), dar federația nu. Domnule Dedu, am văzut la festivitatea de premiere că sunteți riguros cu subalternii, poate faceți ordine și la capitolul comunicare.

SCM Politehnica Timișoara – Steaua București 31-27 (15-14)

Timișoara: Tcaciuc, Varo 1 gol – Marjanovic 9, Sadoveac 7, Dragas 6, Cîmpan 3, Milosevic 2, Pribanic 2, Fenici 1. Antrenor: Pero Milosevic.

Steaua: Babasafari, Merlă – Florea 9, Georgescu 5, Vegar 5, Vujic 3, Aslanian 2, Grbovic 2, Johannson 1, Răpciugă, Becheru. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *