Derby cu goluri puține în seria C a eșalonului secund feminin / Declarația antrenorului Florin Ciupitu

Capul de afiș al etapei a 24-a din Divizia A feminină a fost partida dintre Activ Plopeni și Dacia Mioveni, adică locul 2 contra liderei clasamentului, joc disputat la Ploiești. Echipa din Mioveni venea după oarece frământări, pierzând absolut surprinzător acum două săptămâni în fața conjudețenei FC Argeș, meci care l-a supărat peste poate pe președintele Daciei, care a solicitat demisia antrenorului. Lucrurile par a se fi calmat, iar lidera s-a impus pe terenul celei de-a doua clasate, la capătul unui joc cu foarte puține goluri marcate, 33 ! Soarta locului al doilea care duce la turneul semifinal rămâne, însă, incertă, urmând a fi decisă în ultimele 4 etape.

Activ Plopeni – Dacia Mioveni 15-18 (8-9)

Plopeni: Popescu, Grigore – Șerban 6, Tăbăcaru 3, I. Leuștean 2, Beșleagă 2, Panaite 2, Mureș, V. Leuștean, Stoica. Antrenor: Florin Ciupitu.

Mioveni: Diaconu, Mititelu – Onicaș 7, Vacariu 5, Prelevic 2, Ganea 1, Pîrvulescu 1, Veșcă 1, Deaconu 1, Nițu, Toader, Dumitrașcu, Șerban. Antrenor: Daniel Gheorghe.

A fost un joc cu o implicare și o dăruire foarte mare din partea ambelor echipe, așa cum o arată și scorul, de altfel, un meci cu nivel ridicat de implicare pe fazele de apărare, demn de un derby între primele două clasate. Suntem foarte bucuroși pentru că am găzduit un eveniment la care au participat 1000 de spectatori și este clar faptul că handbalul a lipsit publicului ploieștean. Vreau să felicit echipa din Mioveni pentru victorie și consider că este, de departe, echipa care merită locul 1 în această serie, însă am rămas cu un gust amar și, fără să mă hazardez, pot spune că nivelul acestui spectacol handbalistic a fost cu mult peste prestația celor doi arbitri, care au ieșit în evidență cu foarte multe greseli, nu au fost în cea mai bună zi a lor, astfel încât să conducă un joc cu o încărcare așa mare. Vreau să mulțumesc publicului numeros care a fost alături de fete și mi-aș dori ca, pe viitor, să se evidențieze mai mult realizărille handbalistice, deoarece handbalul trebuie să facă cinste oamenilor care doresc să vadă acest sport frumos! Florin Ciupitu (antrenor Activ Plopeni)

Într-un alt meci al etapei,

ACS SZNKK Odorheiu Secuiesc – Național Râmnicu Vâlcea 21-26 (11-15)

Odorhei: A. Balint – N. Balint 7, Kerekes 6, Simma 3, Nagy 1, B. Balint 1, Sandor 1, Fekete 1, Major 1, Lukacs. Antrenor: Zsolt Mester.

Vâlcea: Dulgheriu, Rus – Bălăceanu 5, Vâlcan 5, Stamin 4, Hărdăuț 4, Mincu 3, Marin 2, Matei 2, Șchiopu 1, Necula, Ciui. Antrenor: Mirela Cîtu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *