Galațiul pierde dramatic acasă cu Cisnădie și își diminuează șansele de a rămâne în Liga Florilor

Meci pe muchie de cuțit luni după-amiază, la Galați, acolo unde CSM-ul din localitate și-a jucat una din ultimele șanse de a părăsi singurul loc retrogradabil din Liga Florilor. În partida cu Măgura Cisnădie, echipa gălățeană a condus o bună bucată de timp, dar a pierdut pe final. Astfel, după ce au avut două goluri avans la pauză, gazdele s-au văzut egalate la 17 în minutul 38, apoi cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 53, când oaspetele s-au desprins la două goluri, 26-24. CSM Galați a egalat cu două goluri ale Cătălinei Cioaric, însă n-a mai izbutit să înscrie în următoarele 5 minute, iar Măgura a marcat prin Araujo și Moldovan, în timp ce echipa gazdă n-a mai reușit decât un singur gol, prin Bokaric. Cu 5 puncte acumulate, CSM Galați rămâne la 4 puncte de primul loc care duce la baraj, ocupat de U Cluj, cele două echipe urmând să se întâlnească sâmbătă, de la ora 17.30 (în direct la TVR), pe terenul echipei ardelene. Măgura Cisnădie a urcat pe locul 5, cu 32 de puncte.

CSM Galați – Măgura Cisnădie 27-28 (15-14)

Galați: Șerban, Anghel – Cioaric 10, Livrinikj 8, Marcu 2, Cîlici 2, Conache 2, Bokaric 2, Balaban 1, Șelever. Antrenor: Alexandrina Soare.

Cisnădie: Moreschi, Voicu, Pașca – Moldovan 10, Țiplea 7, Apetrei 4, Araujo 3, Da Silva 2, Gatzel 1, Boljevic 1, Hoha, Tomescu. Antrenor: Alexandru Weber.

Foto: Facebook CSM Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *