Dinamo învinge Steaua și face un pas mare spre finala Ligii Zimbrilor

A patra confruntare din acest sezon dintre Steaua și Dinamo s-a disputat la Chiajna într-o atmosferă de sală de teatru, unde vocile ”actorilor” au fost cele care au dominat fondul sonor. Partida a fost una decisivă pentru Steaua, obligată să câștige pentru a rămâne în lupta pentru medalii, însă dinamoviștii s-au revanșat după înfrângerea din semifinalele Cupei României și au obținut o victorie care îi aduce mai aproape de finala Ligii Zimbrilor. Cu Bannour în mare formă, Dinamo a terminat cu patru goluri avans prima repriză și s-a desprins la șapte lungimi în debutul reprizei secunde, în condițiile în care linia de 9 metri a Stelei a dat multe rateuri. Steaua s-a apropiat la 20-23 în minutul 54, după două goluri consecutive ale lui Milosevic, însă n-a putut mai mult în finalul jocului. În urma acestei victorii, Dinamo a acumulat 15 puncte în seria B a play-off-ului, la 5 puncte de Potaissa Turda, în timp ce Steaua rămâne pe locul 3, cu 5 puncte.

Steaua București – Dinamo București 24-28 (10-14) Arbitri: R. Iliescu / D. Manea

Steaua: Babasafari, Merlă – Milosevic 6, Humet 4, Mihalcea 3, Florea 3, Aslanian 3, Georgescu 1, Răpciugă 1, Vegar 1, Vujic 1, Grbovic 1, Johannson, Stavrositu, Becheru. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Bannour 12, Negru 5, Gavriloaia 3, Komogorov 3, Szasz 2, Alouini 2, Kuduz 1, Savenco, Descat, Acatrinei, Zulfic, Șandru. Antrenor: Constantin Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *