SCM Poli Timișoara a anunțat trei transferuri pentru sezonul viitor / Robert Năstăsie: ”Am petrecut o perioadă extraordinară la Focșani, sunt onorat de propunerea echipei din Timișoara”

Clubul SCM Politehnica Timișoara a anunțat perfectarea a trei transferuri pentru sezonul 2019-2020. Astfel, gruparea bănățeană i-a înregimentat pe Mohsen Babasafari (portar, în prezent la Steaua), Ramon Șomlea (inter stânga – centru, CSM București) și Robert Năstăsie (extremă dreapta, CSM Focșani). De asemenea, SCM Poli Timișoara a prelungit contractul cu căpitanul echipei, Cristian Fenici, pe încă 3 sezoane. Iată ce a declarat pentru Handbal Mania, unul dintre jucători transferați de bănățeni, Robert Andrei Năstăsie.

Am petrecut la Focșani o perioadă extraordinară. Am luat parte practic la nașterea echipei CSM Focșani și sunt martorul muncii enorme depuse de colegii mei și de conducerea clubului pentru promovarea în Liga Națională și pentru performanțele realizate. Au fost 6 ani în care am crescut ca echipă și le mulțumesc pentru asta tuturor celor care mi-au fost alături. Propunerea SCM Politehnica Timișoara m-a onorat și am acceptat-o deoarece pentru mine reprezintă o nouă provocare. Echipa Timișoarei este una de tradiție, redutabilă și îmi doresc să răsplătesc cu evoluții bune încrederea acordată. Îmi doresc, de asemenea, să ne îndeplinim obiectivele propuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.