Cu cine vor juca echipele românești în Cupa EHF

Marți, la sediul Federației Europene de Handbal din Viena, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din primele tururi ale Cupei EHF și Cupei Challenge.

În Cupa EHF la feminin, SCM Craiova va intra în primul tur preliminar, acolo va avea un adversar facil, echipa italiană Jomi Salerno, cele două manșe urmând să se dispute pe 14 și 15 septembrie, la Craiova. În cazul foarte probabil al calificării, echipa olteană va întâlni în turul al doilea preliminar, în octombrie, formația norvegiană Tertnes Bergen.

Corona Braşov va intra în turul al doilea, unde va da piept cu câștigătoarea dublei manșe dintre Super Amara Bera Bera (Spania) și Zug (Elveția). Tot în turul secund va debuta și Măgura Cisnădie, care va întâlni echipa calificată din disputa Galychanka Lviv (Ucraina) – Azeryol Baku (Azerbaidjan). Gloria Bistrița va intra în competiție direct în turul al treilea.

În Cupa EHF masculină, HC Dobrogea Sud Constanța va juca în primul tur preliminar cu turcii de la Antalyaspor, pe 31 august/1 septembrie – 7/8 septembrie, prima manșă în deplasare. În cazul calificării, echipa constănțeană va întâlni în turul al doilea formația maghiară Csurgoi KK.

SCM Poli Timișoara va evolua direct în turul al doilea, urmând să o aibă ca adversară pe câștigătoarea dintre Olympiacos (Grecia) și RK Borac m:tel (Bosnia-Herțegovina).

În Cupa Challenge masculină, CSM București și Potaissa Turda vor intra direct în turul al treilea, în condițiile în care competiția începe direct cu turul al doilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *