Pero Milosevic: „Cred că puteam beneficia de mai mult respect, dacă nu sunt salariile la zi, puteau fi măcar echipamentul și sala”

La finalul Cupei Politehnica, antrenorul principal al deținătoarei Cupei României a dat o declarație reprodusă de pagina de Facebook a clubului timișorean. Pero Milosevic a vorbit atât despre sezonul ce urmează, cât și despre problemele cu care se confruntă echipa sa: ”Ne-am prezentat ceva mai bine la turneul nostru de acasă, mai ales după meciurile din Ungaria, de la Oroshaza. Anul acesta, sezonul începe diferit față de cele anterioare, pentru că avem peste o săptămână meci în Supercupă, cu Dinamo. Nu mai putem fi atât de duri în pregătire pentru a nu fi obosiți la acest joc.
Am avut momente bune de joc; nu mi-a plăcut că după începutul extraordinar de meci al nostru, cu 7-1 și 8-1, Turda a ales să schimbe echipa și să joace cu tinerii. Noi am ales să ținem în teren jucătorii de bază, pentru că ne așteaptă două meciuri foarte dificile într-un interval de doar 3 zile – duminica viitoare cu Dinamo în Supercupă și miercuri, în 28 august la Steaua. Anterior fusese stabilit ca prima etapă să o jucăm joi, în 29 august, iar asta e un pic mai dur pentru noi, să jucăm două meciuri atât de tari în trei zile. Mulțumim UVT pentru că ne-a găzduit atâta timp să ne pregătim, dacă nu era această posibilitate nu știu unde urma să ne pregătim, poate la Buziaș. Încă sunt probleme cu echipamentul de joc; o parte a meciurilor de verificare le-am jucat în echipamentul de antrenament. Noi trebuie să ne concentrăm pe Suprcupă nu pe problemele cu care ne confruntăm de atâta vreme. Cred că puteam beneficia de mai mult respect; dacă nu sunt salariile la zi, puteau fi măcar echipamentul și sala. Sunt echipe care au făcut cantonamente, inclusiv pe la munte sau prin străinătate. Eu de când am venit nu am făcut niciun stagiu, am stat doar în oraș, pentru a face economii. Dar măcar să avem sala Olimpia la dispoziție, cu aer condiționat, nu cu 45 de grade, situație în care am lucrat vreme de o lună. Ținând cont de aceste condiții, sunt mai mulțumit de modul cum am lucrat cu toții la antrenamente și la amicale, iar pentru asta unii ar trebui să respecte mai mult ce am realizat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *