Florentin Pera: Vreau să cred că victoria cu CSM-ul e o infuzie de moral pentru noi înainte de meciurile din Champions League

SCM Râmnicu Vâlcea a obținut sâmbătă o victorie extrem de importantă împotriva vicecampioanei CSM București, luând avans foarte important în Liga Florilor, de 6 puncte față de vicecampioană. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul principal al campioanei României.

Îmi felicit echipa pentru modul exemplar în care s-a mobilizat în meciul cu CSM București. Țin să precizez că victoria noastră s-a realizat în mare măsură datorită fazei de apărare, disciplinei tactice și unității grupului. Mă bucur că am confirmat începutul foarte bun de campionat și în meciul cu CSM. De asemenea, vreau să cred că această victorie reprezintă o infuzie de moral în vederea abordării primului meci din grupele Champions League, din data de 4 octombrie impotriva campioanei Germaniei, Bietigheim. După acest rezultat foarte bun, trebuie să rămânem modești și cu picioarele pe pământ, în vederea următoarelor meciuri, pe care trebuie să le abordăm cu multă seriozitate si concentrare, având în vedere că vom avea parte de un program infernal,  cu 12 meciuri în 45 de zile. În ceea ce privește atmosfera extraordinară din tribune, nu pot decât să le mulțumesc minunaților noștri suporteri, care au trăit la cote maxime meciul și ne-au transmis energia necesară de a lupta până în ultima secundă de joc, publicul fiind cu adevărat al 8-lea nostru jucător. Florentin Pera (antrenor SCM Râmnicu Vâlcea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.