Valentina Ardean Elisei s-a retras de la națională / Mesajul emoționant transmis de fosta ei colegă de cameră

Una dintre cele mai titrate handbaliste românce a luat decizia de a pune capăt carierei sale la echipa națională, după partida cu Ucraina, din preliminariile EURO 2020. În vârstă de 37 de ani, Valentina Ardean Elisei a fost vicecampioană mondială în 2005, medaliată cu bronz la mondiale în 2015, bronz la europene în 2010, dar și campioană europeană de tineret în 2000.

„Astăzi a fost ultimul meci al lui Alice la echipa națională. Am împărțit multe momente frumoase, a fost unul dintre oamenii de bază din ultimii 15 ani. Colegă și profesionistă desăvârșită. Echipa națională o să-ți ducă lipsa, Alice!”, a scris Cristina Neagu pe contul său de Facebook.

„Sunt atât de tristă că te retragi, dar atât de bucuroasă că ai făcut parte din viața mea. M-ai învățat atât de multe lucruri, sunt recunoscătoare și onorată că ți-am fost colegă de echipă și de cameră. Îți doresc tot ce e mai bun, tu ești modelul meu în viață”, a fost mesajul emoționant al Yuliyei Dumanska.

Foto: Facebook Yuliya Dumanska

Un comentariu la „Valentina Ardean Elisei s-a retras de la națională / Mesajul emoționant transmis de fosta ei colegă de cameră

  • 28/09/2019 la 13:24
    Permalink

    Nu e normal! De ce anunță neagu asta. DUPĂ OLIMPIADA DA! PANA la urma ea e unicul căpitan, restul sunt bombe de presa. CĂPITANE sa fi puternica pt noi, încă o data. Te rugam!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *