Vicecampioana CSM București debutează cu succes în Champions League

Weekend fast pentru echipele feminine românești la debutul în noua ediție a Champions League. După victoria campioanei SCM Râmnicu Vâlcea de vineri, vicecampioana CSM București și-a începutul parcursul în cea mai importantă competiție a echipelor de club cu un succes remarcabil pe terenul campioanei Danemarcei. Cu un nou antrenor principal la timonă, Adrian Vasile, CSM-ul a condus în permanență la Esbjerg și a avut în Denisa Dedu cel mai bun om al meciului. După o primă repriză în care a primit doar 8 goluri, CSM-ul a intrat cu 5 goluri avans la cabine. Danezele au revenit în repriza secundă, s-au apropiat la 15-16 în minutul 47, apoi vicecampioana României s-a desprins la 21-17, iar la intrarea în ultimul minut avea 2 goluri avans, 23-21. Frey a ratat un 7 metri cu 35 de secunde înainte de final, iar CSM București a obținut o victorie meritată și foarte importantă. Următorul meci al CSM-ului va avea loc vineri, 11 octombrie, pe teren propriu cu Rostov-Don.

TEAM ESBJERG – CSM BUCUREȘTI 22-24 (8-13) Arbitri: Boris Mandak / Mario Rudinsky (Slovacia)

Esbjerg: Poulsen, Granlund – Polman 6, Frey 4, Jacobsen 3, Breistol 3, Solberg 3, Ingstad 2, Jonsdottir 1, Jorgnesen, Frafjord, Halicevic, Nielsen, Danielsson. Antrenor: Jesper Jensen.

CSM: Dedu – Lekic 5, Omoregie 4, Pintea 3, Klikovac 2, Martin 2, Curea 2, Cvijic 2, Perianu 1, Torstensson 1, Moisă 1, Grbic 1. Antrenor: Adrian Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *