Corona Brașov suferă prima înfrângere la Buzău

Primul meci al etapei a șaptea din Liga Florilor a adus și prima înfrângere a echipei care, alături de campioana SCM Râmnicu Vâlcea, avea maximum de puncte după șase runde. Gruparea pregătită de Ovidiu Mihăilă a arătat că poziția fruntașă din clasament nu este o întâmplare și a reușit să provoace prima înfrângere a Coronei Brașov. Echipa buzoiană s-a aflat la conducere încă din primul minut, oaspetele conducând o singură dată, în minutul 10, cu 5-4. Gazdele au intrat cu un avans de trei goluri la pauză, avantaj pe care l-au menținut constant, obținând, în final, o victorie care le readuce momentan pe locul al treilea. CSM Corona Brașov rămâne cu 18 puncte și va juca sâmbătă, pe teren propriu, prima manșă a turului al doilea preliminar din Cupa EHF, cu gruparea spaniolă Super Amara Bera Bera.

SCM GLORIA BUZĂU – CSM CORONA BRAȘOV 23-19 (15-12) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Buzău: Blazek, Mîrcă Olariu – Ilie 9, Gavrilă 5, Popa 3, Petruș 3, Petrovic 1, Simion 1, Rotaru 1, Stoleru, Subțirică-Iovănescu, Apetrei,  Mărginean. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Brașov: Hosu, Timoshenkova, Popescu – Neagu 5, Laslo 4, Tîrcă 3, Buceschi 3, Bucur 2, Lopătaru 1, Pavicevic 1, Ciuciulete, Pătuleanu, Bazaliu. Antrenor: Ion Crăciun.

Foto: Facebook SCM Gloria Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *