Vicecampioana României a remizat cu vicecampioana Europei

CSM București a făcut un meci foarte bun vineri seara în etapa a doua a grupelor Champions League în fața finalistei ediției precedente a competiției. ”Adi Vasile a reușit să ne imprime un alt spirit”, a spus Iulia Curea după meci, iar acest lucru s-a văzut pe toată durata partidei, handbalistele CSM-ului arătând atitudine și determinare în fața unui adversar cotat cu prima șansă la acest joc. Poarta echipei bucureștene a mers foarte bine, iar geniul Andreei Lekic a ieșit de mai multe ori în evidență, culminând cu faza meciului, când coordonatoarea sârbă a angajat-o pe Crina Pintea cu o pasă pe la spate pentru golul de 20-20. MVP-ul vicecampioanei Europei a fost Anna Vyakhireva, care a înscris mai mult de jumătate din golurile echipei sale, echipă rusă surprinzându-și în mai multe rânduri advesara cu repuneri rapide. Chiar dacă oaspetele au condus în majoritatea timpului, Lekic a adus CSM-ul în avantaj, 23-22, în minutul 58, Kozhokar a egalat în minutul următor, bucureștencele au avut un atac lung în ultimul minut, însă n-au reușit să-l fructifice, dar, din fericire, nici Rostov Don n-a înscris pe final. Sâmbăta viitoare, CSM București va juca din nou acasă, cu polonezele de la Perla Lublin.

CSM BUCUREȘTI – ROSTOV-DON 23-23 (13-14) Arbitri: Dalibor Jurinovic  / Marko Mrvica (Croația)

București: Dedu, Grubisic – Lekic 8, Torstensson 4, Omoregie 4, Pintea 2, Cvijic 2, Moisă 2, Grbic 1, Curea, Perianu, Klikovac, Martin. Antrenor: Adrian Vasile.

Rostov: Pessoa, Sedoykina – Vyakhireva 12, Managarova 3, Bobrovnikova 2, Kozhokar 2, Kuznetsova 1, Sen 1, Abbingh 1, Kalinichenko 1, Borshchenko, Rodrigues, Makeeva. Antrenor: Ambros Martin.

Foto: CSM București Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *