Bacăul și Suceava au remizat într-un joc de verificare

După ce joi nu a mai făcut deplasarea la Odorheiu Secuiesc pentru un joc cu Szejke, din motive financiare, prim-divizionara CSM Bacău a primit vineri după-amiază vizita liderei seriei A din eșalonul secund masculin, CSU Suceava. Sucevenii au fost conduși de pe margine de directorul tehnic Petru Ghervan, în absența antrenorului Adrian Chiruț, aflat la cursurile de Master Coach. Nici băcăuanii n-au avut antrenorul principal pe bancă, Adrian Petrea fiind la naționala de seniori, astfel că secundul George Călin i-a ținut locul. Meciul a fost extrem de util mai ales pentru oaspeți, care duc o lipsă acută de jocuri tari în campionat, unde doar CS Magnum Botoșani le pune probleme, context în care sucevenii au jucat cu multă ambiție, ridicându-se la nivelul adversarilor. De la CSM Bacău au lipsit mai mulți jucători plecați la loturile naționale, iar majoritatea celor care au evoluat cu Suceava nu au turat motoarele la maxim. După ce prima repriză s-a încheiat cu un avans de două goluri pentru băcăuani, sucevenii au revenit în repriza secundă, când au și condus în câteva rânduri, partida încheindu-se la egalitate după ce Cozorici a transformat o aruncare de la 7 metri cu 9 secunde înainte de final.

CSM BACĂU – CSU SUCEAVA 37-37 (18-16) Arbitri: Marius Murariu / Claudiu Tabacariu

Bacău: Tamaș, Freiwald, Cozma – Sadovyi 7, Drăgan 6, Bologa 6, G. Cotinghiu 5, Păunică 4, Gal 3, M. Cotinghiu 2, Păunescu 2, Anton 1, Juverdianu 1, Tîrzioru, Dascălu, Serhel. Antrenor: George Călin.

Suceava: Duman, Andrei – Oancea 9, Loic 7, Popia 6, Lupu 4, Popa 3, Kobzii 2, Pintilei 1, Cozorici 1, Leordean 1, Tofănel 1, Vizitiu 1, Mihalcea 1, Alupoaei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *