Măgura câștigă duelul ”european” cu Craiova

Penultimul meci al etapei a noua din Liga Florilor a opus, la Cisnădie, două dintre reprezentantele României în Cupa EHF. Măgura s-a impus la capătul unui joc în general echilibrat, dar în care gazdele au condus în permanență. Craiova plătește în continuare tribut numeroaselor absențe din lot și se apropie vertiginos de locurile care duc la barajul pe menținere în Liga Florilor. Cu veteranele Moldovan și Ani-Senocico în prim-plan, Măgura a reușit a patra victorie a sezonului în campionat și se pregătește de deplasarea în Insulele Canare, pentru meciul cu Rocasa Gran Canaria, din turul al treilea preliminar al Cupei EHF. SCM Craiova are de disputat restanța cu CSM Slatina, miercuri, 6 noiemrbie, pe teren propriu.

MĂGURA CISNĂDIE – SCM CRAIOVA 22-19 (10-9) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

Cisnădie: Voicu, Pașca – Moldovan 9, Ani-Senocico 5, Anastacio 3, Tănasie 3, A. Predoi 2, Petrescu, Iuga, Crăciun, Nan, Stîngă, D. Predoi, Ilie. Antrenor: Alexandru Weber.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Trifunovic 10, Vizitiu 3, Țicu 2, Șelaru 1, Cace 1, Orșivschi 1, Klikovac 1, Colac, Zamfir, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *