Cristina Neagu a revenit pe teren la victoria CSM-ului în Polonia

Vești bune din Polonia, acolo unde CSM București a evoluat în etapa a patra a grupelor preliminare din Champions League. Dincolo de victoria facilă și previzibilă a vicecampioanei României, evenimentul numărul 1 al zilei a fost reprezentat de revenirea pe teren a celei mai bune handbaliste a lumii. Cristina Neagu a intrat în minutul 18, a înscris de 4 ori, unul dintre goluri fiind de generic, o aruncare de la distanță sub transversală, a ratat și o aruncare de la 7 metri, însă revenirea Cristinei e o veste excelentă pentru echipa națională. ”E o zi fericită pentru mine, fiindcă am revenit pe teren după aproape 10 luni de la operație. Sigur că recuperarea nu a decurs exact cum mi-am dorit, însă aceasta a fost o zi specială pentru mine și mă bucur și pentru victoria pe care am obținut-o”, a declarat Cristina Neagu la conferința de presă de după meci. CSM București conduce în clasamentul grupei, cu 7 puncte, iar duminica viitoare va juca acasă, cu Esbjerg.

MKS PERLA LUBLIN – CSM BUCUREȘTI 19-28 (10-17)

Lublin: Besen, Gawlik – Gega 6, Achruk 3, Blazevic 2, Labuda 2, Moldrup 2, Szarawaga 1, Matuszczyk 1, Nocun 1, Gadzina 1, Nosek. Antrenor: Robert Lis.

CSM: Grubisic, Dedu, Ion – Pintea 7, Grbic 6, Neagu 4, Curea 2, Omoregie 2, Cvijic 2, Klikovac 2, Moisă 2, Torstensson 1, Perianu, Marin, Vâlcan, Jipa. Antrenor: Adrian Vasile.

Foto: csmbucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *