Ionuț Iancu, decisiv în victoria Constanței la Bacău / Declarații după meci

Meci aprig disputat joi seara la Bacău, acolo unde ambele combatante aveau nevoie de puncte în lupta pentru accederea în play-off. Prima repriză a fost una a apărărilor și a portarilor Saldatsenka și Iancu, semn că echipele s-au studiat foarte bine, astfel încât arbitrii au semnalizat în repetate rânduri pre-pasiv. Cele două formații s-au succedat la conducere (0-2, 4-2, 5-8, 9-8), dar au intrat la egalitate la pauză. După ce n-au marcat niciun gol ”de afară” în primele 30 de minute, interii constănțenilor și-au intrat în mână în repriza secundă, jocul cu pivoții a funcționat optim, în timp ce băcăuanii au ratat în neștire în situații de unu la unu cu Ionuț Iancu, omul meciului, cu 20 de intervenții și un procentaj de peste 50%. Asta e o veste bună pentru naționala masculină, care va juca la începutul anului viitor în Italia un prim turneu de calificare pentru campionatele mondiale din 2021. Constanța a obținut o victorie meritată, după ce și-a asigurat un avans de 6 goluri cu 5 minute înainte de final, și continuă seria pozitivă cu Djordje Cirkovic la cârmă.

CSM BACĂU – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA 20-25 (9-9) Arbitri: Claudiu Belean / Marcel Sas

Bacău: Saldatsenka, Crăciunescu, Tamaș – Gal 6, Serhel 5, Crnoglavac 4, M. Cotinghiu 2, Anton 2, Tărîță 1, Păunică, Bologa, Drăgan, Sadovyi, Huta, Iordachi. Antrenor: Adrian Petrea.

Constanța: Iancu, Vasile, Hendawi – Nikolic 5, Chikovani 5, Nistor 5, Buricea 3, Andrei 3, Malinovic 2, Mocanu 1, Chiuffa 1, Csog, Simovic, Rotaru. Antrenor: Djordje Cirkovic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *