CSM București învinge Steaua și urcă pe loc de play-off

CSM București a câștigat sâmbătă ultimul meci al etapei a XII-a din Liga Zimbrilor, impunându-se pe terenul Stelei, la Chiajna. Prima repriză a fost controlată de steliști, care au condus în permanență și au intrat cu două goluri avans la pauză. CSM-ul a luat conducerea încă din debutul reprizei secunde, după trei goluri consecutive, Steaua a mai condus apoi o singură dată, 17-16 în minutul 38, după care oaspeții, cu tânărul Baciu foarte bun în poartă, au trecut din nou în avantaj, de data aceasta definitiv. Echipa militară n-a mai reușit decât să se apropie la un gol în câteva rânduri, Sandu Iacob a cerut un time-out cu 92 de secunde înainte de final, la 28-30, însă steliștii au ratat atacul următor, iar golul lui Ionuț Ramba a închis partida. A fost a cincea victorie a CSM-ului în campionat în acest sezon, una care-i urcă pe locul 7. Săptămâna viitoare, CSM București va juca marți restanța cu CSM Bacău și vineri, în ultima etapă a turului sezonului regulat, cu Minaur Baia Mare, ambele jocuri pe teren propriu. Steaua are o deplasare de foc joi, pe terenul vicecampioanei HC Dobrogea Sud Constanța.

STEAUA BUCUREȘTI – CSM BUCUREȘTI 28-31 (14-12) Arbitri: Claudiu Gorina / Florin Melencu

Steaua: Bucătaru, Stănescu – Mihalcea 6, Burlacu 4, Humet 4, Da Silva 3, Milosevic 3, Florea 2, Constantina 2, Grbovic 2, Stavrositu 1, Valadao 1, Johannson, Aslanian, Olaru. Antrenor: Sandu Iacob.

CSM: Merlă, Baciu – Bizău 7, Ramba 6, Rotaru 6, Teixeira 4, Georgievski 4, Caba 3, Onyejekwe 1, Militaru, Fotache. Antrenor: Daniel Anca.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.