CSU Suceava a câștigat derby-ul seriei A din eșalonul secund masculin

Cel de-al doilea episod al duelurilor directe dintre primele două clasate din seria A a Diviziei A masculine s-a disputat sâmbătă seara, într-o sală arhiplină și o atmosferă de mare meci la Suceava. Miza partidei și-a pus din plin amprenta pe prima repriză, în care s-a jucat într-un ritm mai degrabă lent, cu apărări agresive, mulți nervi, dar și cu doi portari în formă bună, Eduard Duman și Mihăiță Nicolaevici, cel de-al doilea apărând și două aruncări de la 7 metri. Sucevenii au intrat la pauză cu două goluri avans, după care viteza de joc a crescut considerabil în repriza secundă și, în consecință, a crescut considerabil și numărul de goluri. Echilibrul pe tabelă s-a menținut până în minutul 41, apoi gazdele au fost mai precise în faza de atac, s-au desprins la 23-17 în minutul 50 și chiar la 29-21 în minutul 58, obținând o victorie fără emoții. În celălalt meci al etapei, Poli Iași a învins pe teren propriu pe CSU Galați cu 24-23. Ultima etapă din acest an va avea loc în weekendul viitor.

CSU SUCEAVA – CS MAGNUM BOTOȘANI 30-24 (12-10) Arbitri: Sebastian Mârza / Cristian Nedelea

Duman, Turturică – Loic 8, Leordean 5, Oancea 4, Tofănel 4, Furak 3, Juverdianu 2, Popia 1, Cozorici 1, Pintilei 1, Kobzii 1, Alupoaei, Răduț, Lupu, Barb. Antrenor: Adrian Chiruț.

Botoșani: Nicolaevici, Mihăescu, Radu – Ciubotariu 6, Lăzurcă 5, Stoian 4, Adomnicăi 3, Vamanu 3, Dumitrache 1, Șoldănescu 1, Bidașcă 1, Lazoreac, Lesniuc. Antrenor: Radu Roșu.

Foto: gazetasv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.