Dinamo câștigă și ultimul meci din grupele Champions League și va juca în din nou play-off cu Sporting Lisabona

Campioana Dinamo București și-a terminat en-fanfare parcursul din grupa D a celei mai importante competiții pentru echipele de club. Partida de duminică seara, disputată pe terenul vicecampioanei Danemarcei, nu mai avea nicio miză vizavi de clasamentul final al grupei, însă dinamoviștii au tratat-o cât se poate de serios. Deși privată de aportul mai multor jucători importanți, campioana României a condus în cea mai mare parte a timpului, însă nu mult a lipsit ca meciul să se încheie nedecis. De la 30-27 pentru Dinamo în minutul 56, danezii au egalat la 31 la intrarea în ultimul minut, însă Vujic a marcat golul victoriei cu 20 de secunde înainte de final. Dinamo București a terminat pe primul loc grupa D, cu 7 victorii și 3 remize, iar în play-off-ul pentru optimile de finală o va întâlni din nou pe Sporting Lisabona, la sfârșitul lunii februarie 2020.

GOG GUDME – DINAMO BUCUREȘTI 31-32 (16-18) Arbitri: Robert Schulze / Tobias Tönnies (Germania)

GOG: Hallgrimsson, Andreasen – Laerke 10, Pytlick 7, Nilsen 4, Rikhardsson 2, Gidsel 2, Tilsted 2, Jakobsen 1, Arnarsson 1, Pujol 1, Bergendahl 1, Filtenborg, Clausen. Antrenor: Nicolej Krickau.

Dinamo: Missaoui – Bannour 9, Kuduz 7, Vujic 6, Shebib 4, Zulfic 3, Asoltanei 1, Negru 1, Nantes Campos 1, Mousavi, Gavriloaia, Vrankovic. Antrenori: Constantin Ștefan, Sebastian Bota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *