România a încheiat campionatul mondial în genunchi

Naționala de handbal feminin și-a încheiat lamentabil evoluția la campionatul mondial din Japonia, cu o înfrângere umilitoare în fața echipei gazdă. Din păcate, după merituoasa calificare în grupele principale, selecționata pregătită a mai jucat doar 40 de minute, împotriva Rusiei, apoi totul s-a rupt, iar maniera în care a pierdut cu Suedia și Japonia e greu de digerat și de acceptat. Iar din declarațiile făcute de Crina Pintea marți, se pare că și atmosfera în cadrul lotului s-a deteriorat.

Ca de obicei, am început prost și Japonia avea 3-0 în minutul 4. Diferența a crescut la 10-5 în minutul 15, Tomas Ryde a cerut time-out, dar japonezele au fost cele care au marcat de două ori la rând. Asiaticele au încheiat cu 10 goluri avans la pauză, în fața unei echipe în genunchi, fără Cristina Neagu în teren. Ce a urmat nici nu mai merită amintit, a fost un coșmar.

ROMÂNIA – JAPONIA 20-37 (8-18)

România: Dumanska, Ciucă, Dedu – Udriștoiu 4/6, Perianu 4/9, Pintea 3/6, Vizitiu 3/6, Polocoșer 2/3, Ostase 2/5, Seraficeanu 1/5, Zamfirescu 1/4, Florica 0/1, Iuganu 0/1, Dache 0/1. Antrenor: Tomas Ryde.

2 comentarii la „România a încheiat campionatul mondial în genunchi

 • 11/12/2019 la 13:30
  Permalink

  Oare de ce sau mai dus pina in Japonia?
  N-au aratat niciun pic de ambitie,rautate ,NIMIC…
  Totusi fetelor,..reprezentati o natiune,care are in spate o traditie in domeniu.
  Dezamagire totala,..Sa va fie rusine,mai bine nu va prezentati.
  Oare nu mai avem niciun atrenor roman? Ei stiu cel mai bine cum sa motiveze jucatoarele.
  Mai lasa-ti interesele si ocupati-va asa cum trebuie de echipele nationale.
  M-am simtit umilit de prestatia echipei.

  Răspunde
  • 11/12/2019 la 20:11
   Permalink

   Radu Voina pierdea 20-39 cu Franta in 2011! Acum face pe calaul? Toate trec, valoarea fetelor este prima repriza cu Rusia, revenirea cu Ungaria, lupta cu Muntenegru.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.