Succes categoric cu Kosovo pentru naționala masculină

Naționala masculină a obținut sâmbătă cea de-a doua victorie la turneul preliminar pentru campionatele mondiale, care se desfășoară în Italia, la Benevento. România a arătat o altă față comparativ cu partida împotriva Georgiei, de vineri, și a obținut o victorie categorică, 32-21 cu Kosovo.

După ce au terminat la egalitate vineri împotriva Italiei, kosovarii au contat în jocul cu România doar în primele 5 minute, când au condus cu 1-0 și 2-1, după care au urmat 6 goluri consecutive ale echipei noastre, care s-a instalat definitiv la cârma jocului. Apărarea foarte mobilă și intervențiile lui Mihai Popescu au asigurat liniștea pe faza de atac, acolo unde prezența tinerilor Botea și Căbuț a dat un plus de viteză, dar și de eficacitate. După ce a avut 7 goluri avans la pauză, România a ajuns la o diferență maximă de 12 goluri, 23-11 în minutul 42, având parte de un final de joc liniștit. Duminică, de la ora 19, selecționata pregătită de Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea va disputa partida decisivă pentru câștigarea grupei, împotriva Italiei.

KOSOVO – ROMÂNIA 21-32 (7-15) Arbitri: Ruud Geraets / Paul Geraets (Olanda)

România: Popescu, Iancu – Botea 7, Asoltanei 6, Grigoraș 4, Mocanu 4, Humet 3, Căbuț 2, Dumitriu 2, Fenici 1, Thalmaier 1, Bujor 1, Csog 1, Savenco, Fotache, Șimicu.

Foto: Facebook Seagulls Group 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *