Zalăul învinge Craiova în Liga Florilor

Cel de-al treilea meci al etapei a XV-a din Liga Florilor, una răsfirată până pe 12 martie, s-a disputat duminică, la Zalău, între două echipe aflate la egalitate de puncte înaintea partidei. Zalăul s-a impus cu 26-24, după un joc pe care l-a controlat în cea mai mare parte și în care oltencele puteau reveni în ultimul sfert de oră. Prima repriză a fost marcată de nervozitatea excesivă de pe banca gazdelor, Gheorghe Tadici primind și o eliminare din cauza protestelor sale caracteristice. După ce au intrat cu 4 goluri avans la pauză, gazdele s-au desprins la 19-14 în minutul 39, însă Craiova a revenit la 20-21 în minutul 50, scor la care oaspetele au irosit cu lejeritate un atac. Zalăul a marcat apoi de 3 ori la rând, având un final liniștit de partidă, una al cărei MVP a fost portarul Raluca Kelemen, autoare a numeroase intervenții spectaculoase. Cu această victorie, HC Zalău a urcat pe locul 4, cu 24 de puncte, în timp ce SCM Craiova a rămas pe locul 8, cu 21 de puncte.

HC ZALĂU – SCM CRAIOVA 26-24 (13-9) Arbitri: Georgiana Lungu / Mihaela Paraschiv

Zalău: Kelemen – Șerban 11, Tecar 3, Severin 3, Nica 3, Lazea 2, Vrabie 2, Popescu 1, D. Abed-Kader 1, Mihart, Ivan, Berbece, Nichitean. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Savu 6, Klikovac 5, Țicu 3, Colac 3, Tătar 3, Nikolic 2, Cace 1, Orșivschi 1, Zamfir, Gogoșeanu, Vizitiu. Antrenor: Bogdan Burcea.

Foto: Facebook HC Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.