Cu selecționerii Muntenegrului pe bancă, CSM București a învins pe FTC-Rail Cargo în Champions League

Cu cuplul Adrian Vasile – Per Johansson pe banca tehnică, CSM București a câștigat vineri seara partida de pe teren propriu (27-24) cu echipa care o umilise cu o lună în urmă, FTC-Rail Cargo Hungaria. Echipa bucureșteană a alternat, însă, momentele bune cu cele de rătăcire pe faza de atac, dar a avut în Jelena Grubisic un portar în zi mare.

Prima repriză a fost spectaculoasă, inclusiv datorită numeroaselor răsturnări de scor: 3-1 (min. 5), 3-4 (min. 8), 10-9 (min. 22), 12-12 (min. 26). Vicecampioana României a intrat cu trei goluri avans la pauză, după câteva intervenții ale Jelenei Grubisic, care a terminat prima repriză cu un procentaj de 38%. Tot în prima repriză, procentajul de reușită a aruncărilor echipei bucureștene a fost de 62%, capitol la care a excelat Dragana Cvijic, cu 3 goluri din tot atâtea șuturi.

CSM-ul s-a desprins la 18-14 în minutul 32, după un contraatac fructificat de Grbic, oaspetele au revenit și se puteau apropia la un gol în minutul 41, dar Grubisic a apărat aruncarea de la 7 metri executată de Klujber, la 20-18. Aceeași Glujber a redus, însă, diferența la un gol în minutul 53, 23-22, după ce CSM-ul a suferit pe atacul pozițional. Vicecampioana României a gestionat bine finalul de meci și a reușit victoria care o aduce la egalitate de puncte cu Metz, Rostov-Don și Esbjerg, echiupe ce au un joc mai puțin disputat. Duminică, 1 martie, CSM București va juca în deplasare, la Metz.

CSM BUCUREȘTI – FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 27-24 (16-13) Arbitri: Anatoliy Novikov / Valeriy Rozhkov (Ucraina)

CSM: Grubisic (40%) – Neagu 8, Cvijic 7, Lekic 4, Grbic 3, Pintea 2, Perianu 2, Martin 1, Curea, Torstensson, Omoregie, Klikovac. Antrenori: Adrian Vasile, Per Johansson.

FTC-RAIL: Biro (33%), Szemerey – Lukacs 7, Marton 3, Kovacsics 3, Klujber 3, Snelder 3, Szucsanszki 2, Hafra 2, Debreczeni 1, Schatzl, Szekeres. Antrenor: Gabor Elek.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *