S-a decis: Dinamo va juca marele meci cu PSG în propria sală

Oficialii dinamoviști au decis marți locul de desfășurare a primei manșe din optimile Champions League, cu Paris Saint-Germain. După ce au fost luate în calcul Sala Polivalentă din capitală, dar și Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, decizia a fost ca partida să aibă loc în sala ”Dinamo”, duminică, 22 martie, de la ora 18. Este un semnal clar că echipa campioană a României își propune mult mai mult decât să facă un simplu act de prezență în fața multinaționalei franceze. Nu a fost anunțată data la care vor fi puse în vânzare biletele. Iată lotul celor de la PSG, care au încheiat pe locul 2 în grupa A, după 11 victorii și 3 înfrângeri.

Portari: Vincent Gerard (33 de ani, Franța), Rodrigo Corrales (29 de ani, Spania).

Centri: Sander Sagosen (24 de ani, Norvegia), Nikola Karabatic (35 de ani, Franța).

Interi: Nedim Remili (24 de ani, Franța), Viran Morros (36 de ani, Spania), Mikkel Hansen (32 de ani, Danemarca), Kim Ekdahl Du Rietz (30 de ani, Suedia).

Extreme: Gudjon Valur Sigurdsson (40 de ani, Islanda), Adama Keita (22 de ani, Franța), Benoit Kounkoud (23 de ani, Franța), Luc Abalo (35 de ani, Franța), Edouard Kempf (22 de ani, Franța), Dylan Nahi (20 de ani, Franța).

Pivoți: Henrik Toft Hansen (33 de ani, Danemarca), Kamil Syprzak (28 de ani, Polonia), Luka Karabatic (31 de ani, Franța).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *