Liga Zimbrilor / Timișoara a învins Constanța într-un final tensionat

Primul meci al etapei a 22-a din Liga Zimbrilor s-a disputat duminică dimineață, la Timișoara, între două echipe care se vor întâlni în curând și în semifinalele Cupei României. Bănățenii aveau mare nevoie de victorie, în lupta pentru accederea în play-off, în timp ce dobrogenii vizează ocuparea unui loc cât mai bun la finalul sezonului regulat, pentru un număr mai mare de puncte în play-off. Partida a fost foarte echilibrată, cu numeroase răsturnări de scor și cu evoluții foarte bune ale portarilor Tcaciuc și Iancu, dar și ale lui Sadoveac și Șandru. După ce oaspeții au intrat cu două goluri avans la pauză, timișorenii au întors rezultatul în primele 10 minute ale reprizei secunde, desprinzându-se și la 2 goluri. De la 22-20 în minutul 58, oaspeții au mai înscris o singură dată, dar au contestat vehement câteva decizii ale arbitrilor Ghiorghișor și State. Cu această victorie, Poli revine pe locul 8, având două puncte avans față de CSM Focșani, care joacă duminică după-amiază la Bacău.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA 22-21 (9-11) Arbitri: Marius Ghiorghișor / Marian State

Timișoara: Tcaciuc, Babasafari – Sadoveac 9, Năstăsie 3, Baican 3, Cîmpan 2, Marjanovic 2, Fenici 1, Irimescu 1, Milosevic 1, Păiuș, Șomlea. Antrenor: Pero Milosevic.

Constanța: Iancu, Hendawy – Șandru 8, Chikovani 5, Malinovic 3, Andrei 2, Nikolic 2, Chiuffa 1, Mocanu, Buricea, Simovic, Nistor, Susanu, Csog. Antrenor: Djordje Cirkovic.

Foto: Facebook SCM Politehnica Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *