CSM București solicită anularea hotărârii Consiliului de Administrație al FRH privind clasamentele sezonului 2019-2020

Clubul CSM București a depus o Notificare la Federația Română de Handbal, prin care solicită retragerea Hotărârii Consiliului de Administrație al FRH privind înghețarea primelor eșaloane cu păstrarea clasamentelor de la momentul întreruperii competițiilor. Gruparea bucureșteană cere, de asemenea, sesizarea Comisiei de Competiții a FRH pentru deciderea ierarhiilor finale în Liga Florilor și Liga Zimbrilor. În documentul menționat, CSM București argumentează că, în conformitate cu regulamentul în vigoare, Comisia de Competiții este cea care avea competența de a întocmi clasamentele finale, decizia Consiliului de Administrație fiind catalogată drept „abuzivă și ilegală”.

Solicitarea clubului bucureștean va fi analizată în ședința de luni a Consiliului  de Administrație al FRH.

Un comentariu la „CSM București solicită anularea hotărârii Consiliului de Administrație al FRH privind clasamentele sezonului 2019-2020

  • 06/06/2020 la 16:15
    Permalink

    Comisia de Competiții a decis înaintea CA. CSM bate câmpii, administrativ-politic. Jenant! Schimbă antrenorii ca pe șosete, salarii mereu restante, se agață de chichițe pentru PR… Profesioniști ca în prima zi, când s-au înființat luând cu japca jucători și echipe întregi de juniori de la alte cluburi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *