Transferuri noi la Făgăraș și Mioveni / 6 echipe din primele eșaloane nu au anunțat achiziții pentru viitorul sezon

CSM Făgăraș a reușit un nou transfer important pentru stagiunea 2020-2021, este vorba Vencel Csog (foto, extremă stânga, 23 de ani). Originar din Baraolt, noul jucător al ardelenilor a debutat în prima ligă la HC Odorhei, iar în ultimele trei sezoane a jucat la HC Dobrogea Sud Constanța. Csog este și component al naționalei României, pentru care a evoluat în ianuarie, în Italia, la turneul preliminar pentru mondialele de anul viitor.

Dacia Mioveni a anunțat o nouă achiziție pentru turneul de promovare. Extrema stângă Mădălina Toma (28 de ani) este al treilea transfer al grupării pregătite de Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe și a evoluat în ultimele cinci sezoane la HCM Slobozia. Este a doua jucătoare venită la Mioveni de la gruparea ialomițeană, după Alexandra Georgescu.

Pe de altă parte, șase echipe din primele eșaloane nu au anunțat deocamdată nicio achiziție pentru stagiunea viitoare, cinci din Liga Zimbrilor și una din Liga Florilor. Astfel, HCM Slobozia e singura echipă din primul eșalon feminin care nu a comunicat vreo achiziție, în timp ce, la masculin, în această situație se regăsesc CSM București, Steaua, Dunărea Călărași, CSM Bacău și CSM Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *