Sportivii de la cluburile din subordinea Ministerului Educației sunt discriminați

Deși măsurile de relaxare adoptate de la 1 iunie au inclus reluarea antrenamentelor în aer liber și chiar în săli, cu respectarea unor măsuri specifice, acestea nu sunt valabile pentru toată lumea. Inspectoratele școlare au transmis liceelor cu program sportiv și cluburilor sportive școlare că nu pot relua activitățile specifice. Asta, în timp ce toți ceilalți sportivi au început antrenamentele! Situația a generat o stare de nemulțumire atât în rândul tinerilor sportivi, cât și al antrenorilor de handbal, fiindcă este vorba, evident, despre o discriminare.

Într-o postare pe Facebook, profesorul Cătălin Vasilache, calificat cu CSS Dinamo Brașov la turneul final al juniorilor I, menționează: „Toți copiii legitimați la cluburi sportive școlare sau licee cu program sportiv au interzis la orice fel de activitate sportivă în această perioadă. Cei legitimați la alt fel de grupări sportive, ce nu aparțin M. E. C., au voie. CUM LE POT EXPLICA COPIILOR CĂ EI NU AU VOIE ȘI ALȚII AU VOIE?”

3 comentarii la „Sportivii de la cluburile din subordinea Ministerului Educației sunt discriminați

 • 15/06/2020 la 11:44
  Permalink

  Conducerea pe bază de ordine date din birouri este nocivă. Tot felul de habarniști și incompetenți afectează viețile unor nevinovați, fără să le pese, fără rușine, fără să plătească pentru prostiile lor. Până când?

  Răspunde
 • 15/06/2020 la 14:14
  Permalink

  Suntem un club de drept privat -la nivel de juniori performanta- si azi 15 iunie 2020, este prima zi cand ne vom intalni in parc pentru prima alergare dupa pauza, bineinteles cu respectarea masurilor epidemiologice impuse. Pentru noi este mai importanta sanatatea copiilor decat rezultatele .

  Răspunde
  • 15/06/2020 la 20:05
   Permalink

   Sper ca nu puneti copiii sa alerge cu masca!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *