CSM București și-a adus un pivot român care nu a evoluat până acum la seniori în țara natală

Echipa de handbal masculin a clubului CSM București a anunțat transferul lui Iulian Jerebie, un pivot de 25 de ani, originar din Brașov, care a evoluat până acum, la  nivel de seniori, în Ungaria, la Csurgoi KK, și în Slovenia, la RK Maribor Branik. El a semnat pe doi ani cu clubul din capitală și va purta tricoul cu numărul 10.

Sosirea la CSM București reprezintă o schimbare importantă în cariera mea. Mărturisesc faptul că am un entuziasm uriaș, generat de faptul că voi evolua pentru prima oară la o echipă de seniori din România. Chiar vreau să văd cum e să joci în România! Va fi o provoare foarte interesantă. Îi cunosc pe câțiva dintre colegii mei de la CSM București, dar nu îmi fac probleme în privința adaptării. M-am descurcat în străinătate, în Ungaria și în Slovenia. Iulian Jerebie

Update: echipa bucureșteană a anunțat miercuri un nou transfer, al interului dreapta Nicolae Ungureanu (26 de ani), care a evoluat în ultimele sezoane la CSM Făgăraș. El revine la CSM București după 4 ani.

Sursa: csmbucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *