Neven Hrupec (Dunărea Brăila): Vom construi o echipă puternică pentru campionat și Liga Europeană

HC Dunărea Brăila a disputat alte două jocuri de pregătire pe terenul campioanei Croației, RK Podravka Vegeta, înregistrând o victorie și o înfrângere. Joi seara, echipa brăileană s-a impus cu 30-27 (17-16), cedând la limită în partida de vineri dimineață, 25-26 (12-14), în ultimul meci jucătoarele tinere având mai multe minute de joc. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, despre cele trei partide disputate în Croația, antrenorul Dunării Brăila, Neven Hrupec.

După cele trei jocuri pe care le-am disputat împotriva campioanei Croației ne putem declara foarte satisfăcuți. Meciul de joi a fost unul tare, în care Brăila a arătat un handbal de calitate, mai ales în faza de apărare. În ultimul joc, am dat șansa să joace tuturor, mai ales jucătoarelor tinere. Din păcate, nu am putut folosi în aceste meciuri toate jucătoarele, dar cred că, atunci când vom fi în formulă completă, vom construi o echipă puternică atât pentru campionatul României, cât și pentru Liga Europeană EHF. Ne vom întoarce în România, iar fetele merită o mică pauză. După trei zile, ne vom continua pregătirile la Brăila și sunt sigur că vom fi bine pregătiți pentru startul competițiilor oficiale. Neven Hrupec

Echipa brăileană va începe sezonul oficial cu sfertul de finală din Cupa României, în care va evolua împotriva campioanei SCM Râmnicu Vâlcea, posibil pe 3 septembrie, la București.

Foto: Facebook HC Dunărea Brăila Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *