Buzăul câștigă finala mică a Cupei României feminine

Finala mică a Cupei României feminine se anunța interesantă, prin prisma evoluțiilor celor două combatante din semifinale. Dacă Rapidul, chiar și lipsită de mai multe jucătoare transferate în această vară, oferise o replică destul de consistentă vâlcencelor, echipa buzoiană a făcut doar act de prezență în disputa cu CSM București. Ceea ce s-a întâmplat duminică dimineață a arătat, încă o dată, că niciun meci nu seamănă cu altul. Nu știm ce le-or fi spus Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie handbalistelor de la Gloria (comentatorul TVR sugera că unora li s-a pus în vedere că s-ar putea afla la ultimul meci în tricoul grupării buzoiene), însă roș-albastrele s-au prezentat cu o cu totul altă atitudine în finala mică a Cupei României. Cu o Andreea Rotaru foarte inspirată în rol de coordonatoare titulară, dar și cu un portar în mare formă (Mîrcă-Olariu), Buzăul și-a asigurat un ecart de 4 goluri încă din startul partidei (4-0, min. 7), nemaicedând conducerea până la final.

RAPID BUCUREȘTI – SCM GLORIA BUZĂU 17-22 (8-14) Arbitri: Georgiana Doană / Ana-Maria Gociu

Rapid: Dobre, Diaconu – Constantinescu 5, Boljevic 4,  M. Ilie 2, Todor 1, Bazon 1, Trifan 1, Popa 1, Vacariu 1, Lazăr 1, Craiu, Chiricuță, Badea. Antrenor: Carmen Amariei.

Buzău: Mîrcă-Olariu, Polocoșer – Iuganu 8, A. Ilie 6, Rotaru 4, Klikovac 1, Ujkic 1, Livrinikj 1, Mărginean 1, Petrovic, Subțirică-Iovănescu, Munteanu, Petruș, Stoleru, Moldovan. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Aruncări de la 7 metri (transformate): 4 (1) – 2 (2). Minute de eliminare: 10 – 10.

Foto: Facebook FRH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *