Prezentarea participantelor la turneul de promovare în Liga Zimbrilor: CSM Alexandria

Continuăm prezentarea echipelor participante la turneul de promovare în Liga Zimbrilor (Sf. Gheorghe, 11-13 septembrie) cu o formație care a luptat și anul trecut pentru accederea în primul eșalon. CSM Alexandria a încheiat campionatul Diviziei A pe locul 2 în seria B, după 14 victorii și 4 înfrângeri. În ediția precedentă a Cupei României, teleormănenii au ajuns în sferturile de finală, după ce a le-a eliminat pe CSU Suceava, echipă pe care o vor întâlni din nou, la finele acestei săptămâni, și pe CSU Târgu Jiu, pierzând apoi cu HC Dobrogea Sud Constanța. Față de sezonul precedent, echipa din Alexandria a făcut câteva mișcări de efectiv, aducând jucători de la CSM Reșița, CSM Oradea și CSM București. La turneul de promovare, CSM Alexandria va juca primul meci cu CSU Suceava (vineri, ora 16.30), apoi cu Magnum Botoșani (sâmbătă, ora 13.30) și Unirea Sânnicolau Mare (duminică, ora 9).

Așteptăm acest turneu de la începutul sezonului, acesta era și obiectivul nostru. Sperăm ca transferurile pe care le-am făcut să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivului – acela de a promova în prima ligă. Sperăm la o clasare cel mai probabil pe locul 2 la acest turneu, chiar dacă știm că ne va fi foarte greu, cel puțin primul meci cu CSU Suceava, dar ne punem mari speranțe pentru a câștiga meciurile cu CS Magnum Botoșani și Unirea Sânnicolau Mare. Din fericire, nu avem probleme de lot, respectiv accidentări și ne dorim să depășim rezultatul de anul trecut de la turneul de promovare, unde am pierdut la 3 goluri cu CSM Vaslui. Liviu Candidatu (antrenor CSM Alexandria)

LOT CSM ALEXANDRIA

Portari: Mihăiță COVEIANU (1994), Gabriel STAICU (1998).

Linia de 9 metri: Victor HOINARU (1991), Tiberiu MOLDOVANU (1992), Bogdan DIMA (1998), Alin MANOLE (1998), George VOICU (1997).

Extreme: Laurențiu NIȚU (1988), Ștefan BRAGADIREANU (1992), Claudiu CHIOREAN (2000), Vasile DOBRINCU (1997), Mihăiță GROSU (1996), Rareș NIȚU (1990).

Pivoți: George COSTEA (1999), Alexandru BORICEANU (1997).

Antrenor: Liviu CANDIDATU.

Asistent medical: Liliana PENE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *