Egal de infarct între Buzău și Steaua

Al doilea meci al turneului Ligii Zimbrilor de la Sfântu Gheorghe a fost spectaculos, încheindu-se nedecis, 28-28, după ce HC Buzău a egalat din 7 metri la ultima fază a partidei. Steaua a condus mai bine de 50 de minute, a avut și 6 goluri avans în debutul reprizei secunde (19-13, 20-14), însă buzoienii și-au îmbunătățit pe parcurs jocul defensiv, având un final de joc foarte bun. De la 24-21 în minutul 48, steliștii n-au înscris timp de 9 minute, iar Buzăul a profitat și a marcat de 5 ori la rând, având un avantaj de două goluri în minutul 56. Steaua a egalat la 27 în minutul 59, Stănescu a apărat apoi aruncarea lui Renaud-David oferindu-le coechipierilor ocazia unui ultim atac când mai erau 30 de secunde. Banca Stelei a cerut time-out, iar Krsto Milosevic a înscris cu 15 secunde înainte de ultimul fluier. La ultimul atac al partidei, arbitrii au dictat 7 metri la o pătrundere a lui Esteki, decizie contestată de steliști, iar Renaud-David a egalat. De notat evoluțiile foarte bune ale pivoților Zavi Dumitrana și Nemanja Grbovic.

HC BUZĂU – STEAUA BUCUREȘTI 28-28 (13-17) Arbitri: Octavian Fînață / Ștefan Hendrea

Buzău: Babasafari, Manole – Renaud-David 10, Dumitrana 6, V. Milosevic 6, A. Esteki 3, Bejinariu 2, Mironescu 1, Roșca, Nosrati, Oprea. Antrenor: Pero Milosevic.

Steaua: Stănescu, Bucătaru, Niculai – Grbovic 8, Pop 4, Georgescu 4, Roșu 4, Aslanian 4, K. Milosevic 3, Constantina 1, Johannson, Vartic, Căpățînă, Olaru, Ivancenco. Antrenori: Marius Stavrositu, Ștefan Laufceac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *