Reșița a visat frumos o repriză și jumătate în fața lui Minaur

Răniți serios de înfrângerea categorică suferită duminică seara cu Dunărea Călărași și ”biciuiți” de declarația președintelui Cristian Pătru, care a acuzat lipsa de atitudine, handbaliștii Reșiței au intrat deciși să facă surpriza cu Minaur. Contextul era cât se poate de favorabil, băimărenii având o mulțime de absențe din cauza pandemiei, dar, e drept, și un lot suficient de numeros.

Bănățenii au început timid, fiind conduși cu 5-2 în minutul 11, dar au revenit, coincidență sau nu?, odată cu intrarea debutantului Aleksa Milosevic, un inter dreapta de gabarit, care a impresionat plăcut la prima apariție în Liga Zimbrilor. Reșița a trecut la conducere în minutul 17 (6-5) și s-a desprins chiar la 3 goluri, 9-6 în minutul 25. Maramureșenii au contat mai mult pe sclipirile lui Iuliu Csepreghi, care a făcut un nou meci mare, și au intrat la pauză cu un handicap de două goluri. Speriați parcă de perspectiva unui rezultat mare, reșițenii au clacat în ultimul sfert de oră pe faza de atac, iar intervențiile lui Simulescu nu au fost suficiente într-un final în care Csepreghi și Ramba au făcut legea.

MINAUR BAIA MARE – CSM REȘIȚA 27-24 (12-14) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Minaur: Ciobanu – Csepreghi 12, Ramba 4, S. Makaria 4, Cip 2, E. Pop 2, Mureșan 1, Haiduc 1, Bușecan 1, Araujo, Bera. Antrenor: Adrian Petrea.

Reșița: Szopka, Simulescu, Dumuta – Milosevic 7, Bahan 4, Vulpe 4, Mledenciu 3, Jevtic 2, Ignat 2, Daia 1, Kirsch 1, Trifkovic, Starchenko, Bărbuș, Bondoc. Antrenori: Bojan Butulija, Ilie Vaidasigan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *