EXCLUSIV / CSM Bacău s-ar putea prezenta la ultimele două meciuri ale turneului de la Sfântu Gheorghe și solicită reprogramarea primelor patru jocuri

Una din echipele masculine grav afectate de pandemia de Covid-19 este CSM Bacău, care nu s-a putut prezenta la turneul Ligii Zimbrilor ce se dispută în aceste zile la Sfântu Gheorghe, majoritatea componenților lotului fiind testați pozitiv. În aceste condiții, gruparea băcăuană a solicitat FRH amânarea turneului, lovindu-se de un refuz. Cu toate acestea, se pare că băcăuanii iau în calcul să se prezinte la etapele a VIII-a și a IX-a, programate sâmbătă și duminică, atunci când ar trebui să dispute meciurile cu CSU Suceava și Potaissa Turda, totul depinzând de rezultatele testelor ce vor fi efectuate joi ! De altfel, clubul băcăuan nu renunță la punctele pierdute în afara terenului de joc în etapele IV – VII și a trimis o nouă adresă către Federația Română de Handbal.

”În spiritul fair-play-ului și din motivul că întrecerile sportive trebuie să se desfășoare pe teren, fiind vorba și de situație de forță majoră, vă solicităm să ne sprijiniți în reprogramarea meciurilor la care nu putem participa. Soluția propusă de noi este desfășurarea unui turneu la Bacău, la care să participe toate echipele cu care ar fi trebuit să ne întâlnim acum”, se spune în solicitarea adresată de CSM Bacău federației.

Clubul băcăuan propune un program de 5 zile al turneului (2 meciuri, pauză, 2 meciuri), în care CSM Bacău să joace, pe rând cu SCM Poli Timișoara, Steaua, CSM Făgăraș și Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *