Victorie clară a Stelei, care rămâne neînvinsă în Liga Zimbrilor / Declarația hazlie a lui Bojan Butulija

Prima partidă din etapa a VII-a a Ligii Zimbrilor a opus echipe cu stări de spirit diferite, dar și cu diferențe mari de calendar competițional. Astfel, Reșița s-a aflat la al patrulea joc în 5 zile, în timp ce Steaua a jucat duminică și a avut apoi 3 zile de pauză, echipa militară având, așadar, un net avantaj la capitolul prospețime fizică. Bojan Butulija vorbea miercuri de o lipsă de oxigenare a elevilor săi, vizibilă și joi după minutul 20, când reșițenii au făcut unele greșeli tehnice aproape inexplicabile care au permis Stelei să intre la pauză cu un avans de 3 goluri. În mitanul secund, diferența a crescut treptat la cote care le-a permis antrenorilor să-și ruleze tot lotul de jucători, ultimele minute aducând și un festival de greșeli care mai de care mai caraghioase.

Marius Stavrositu (antrenor Steaua): ”Mi-a fost un pic frică de acest meci, fiindcă problema noastră e atunci când ne distanțăm la 4-5 goluri și lăsăm garda jos, avem o istorie în ultimele partide. Îmi felicit sportivii fiindcă au înțeles destul de multe lucruri, în ultimele trei zile am vorbit foarte mult despre această problemă pe care o avem la nivelul echipei și pe care sper să o rezolvăm cât mai repede.”

Bojan Butulija (antrenor CSM Reșița): ”Noi am fost chiar ok în primele 15 minute, când am fost un adversar foarte bun. În ultimele trei sferturi ale meciului, așa de rău am fost, încât nu-mi explic cum s-a terminat la o diferență atât de mică”.

STEAUA BUCUREȘTI – CSM REȘIȚA 28-22 (13-10) Arbitri: Adrian Manafu / Daniel Pavel

Steaua: Stănescu 1 gol, Niculai – Olaru 6, Pop 4, Johannson 3, Aslanian 3, Roșu 2, Georgescu 2, Grbovic 2, Khairy 2, Milosevic 1, Constantina 1, Ivancenko 1, Vartic, Căpățînă, Grigore. Antrenor: Marius Stavrositu.

Reșița: Szopka, Simulescu, Dumuta – Mledenciu 6, Bahan 4, Ignat 3, Milosevic 2, Bărbuș 2, Trifkovic 2, Kirsch 2, Daia 1, Starchenko, Jevtic, Bondoc. Antrenor: Bojan Butulija.

Credit foto: ALEX NICODIM

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *