EXCLUSIV / Vlad Caba: Am avut un turneu extraordinar, lucrurile merg bine în privința obiectivelor pe care ni le-am propus

SCM Poli Timișoara a avut un parcurs perfect la al doilea turneu al Ligii Zimbrilor. După ce a câștigat ”la masa verde” primele două partide, cu Bacăul și Botoșaniul, bănățenii s-au impus pe teren și în celelalte patru jocuri, cu Reșița, Constanța, CSM București și Călărași. Iată ce ne-a spus antrenorul Vlad Caba despre turneul desfășurat săptămâna trecută la Sfântu Gheorghe.

Pentru noi a fost un turneu extraordinar de reușit, în care am acumulat maximum de puncte. După ce am câștigat la masa verde primele meciuri, din cauza pandemiei, au urmat patru jocuri cu un consum de energie enorm și mă bucur că am reușit să le abordăm așa cum trebuie și să obținem toate punctele. Eu țin să amintesc de fiecare dată că Politehnica Timișoara are două obiective la fel de importante pentru acest sezon: cel competițional, care presupune clasarea în primele 8, dar am prefera să fim undeva în primii 5, iar al doilea obiectiv stabilit este că avem de integrat, de format și de crescut niște jucători tineri, de mare perspectivă în opinia noastră. Intenționăm să-i păstrăm pe acești tineri la echipă în perspectiva anilor care vin, să-i înlocuiască treptat pe actualii jucători, care au dus greul atâția ani de zile. E un proiect care merge în paralel și care nu trebuie înțeles greșit, nu e un grup împotriva celuilalt, ci este un grup pentru celălalt, ambele formând, de fapt, același grup care se numește Politehnica Timișoara. Mă bucur că lucrurile merg bine până în momentul de față, adică reușim să acumulăm și puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul competițional, iar jucătorii noștri tineri încep să prindă încredere, lucrăm mult cu ei, și va trebui ca ei să-și îmbunătățească tot mai mult și bagajul tehnic, pentru a fi, pe parcursul trecerii timpului, tot mai bine pregătiți pentru Liga Națională. Vlad Caba (antrenor SCM Politehnica Timișoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *